Witam! jestem nowy na forum, hodowla gołębi zajmuje się od jakiś 3 lat, posiadam ich ok 40 sztuk pocztowych, oraz kilka rasowych tak dla oka. Jeszcze nie jestem zapisany w związku ponieważ na razie nie mam zbytnio $$$$, oraz nie mam za pięknych gołębi. Ale jak skończy się szkołę to coś pomyślimy!.
Kilka fotek z mojej hodowli.
Na poczatek parka białych:)
Wyżerka!
Reszta fotek
Zobaczymy co po tych parach wyjdzie!
A to mój nowy gołebniczek! Na wiosnę będę dostawiał jeszcze 2 takie obok tego!
Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 19 Wrz 2010 Posty: 133 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Gniezno
Wysłany: 30 Grudzień 10, 14:31
Widać że ci co krytykują to albo zazdroszczą albo się nie znają. Znam starych hodowców i żaden z nich nie ocenia do końca gołębia po wyglądzie. Moim zdaniem hodowla super i gołębie tez.
Teraz jak tylko śnieg zejdzie to dostawiam jeszcze 2 takie, pełno planów mam w głowie, cały czas przeglądam galerie z innymi gołębnikami aby zrobić już w miarę funkcjonale gołębniki dla młodych i dal rozpłodu. A z czasem i pomyśle o PZHGP.
Dzieki za odp.
Pozdrawiam!
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum