Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 19 Wrz 2010 Posty: 133 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Gniezno
Wysłany: 23 Grudzień 10, 00:23
Kolego to mój pierwszy młodek z 2009r, ten gołąb miał zostać usunięty ponieważ został podzióbany przez inne gołębie i miał bardzo poranioną głowę ale było mi go szkoda ponieważ jest on po mojej najlepszej samicy i jednym z najlepszych samców. Nie potrafił sam jeść ale gdy go odsadziłem do osobnej klatki jakoś się nauczył, głowa się zagoiła i wrócił do gołębnika. Na zdjęciu nie wyraźnie widać ale jak się przyjrzy to idzie zauważyć że z tyłu na głowie niema piór. Ten gołąb na pierwszym zdjęciu to jego starszy brat.
[ Dodano: 26 Grudzień 10, 18:34 ]
Co sądzicie o moim nowym samcu? Jest to CZ z 09r i dostałem go 2 tygodnie temu od bardzo dobrego hodowcy który kupił go od kolegi z Niemczech który likwidował hodowle gołębi. (nie podam nazwiska bo moim zdaniem to nie słuszne i możliwe że ten hodowca sobie nie życzy)
[ Dodano: 26 Grudzień 10, 18:35 ]
Ten sam samczyk;p
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum