Nr. oddziału: 0222
Wysłany: 31 Grudzień 10, 18:31
Dziękuje,szkoda,że już ich nie mam.Teraz kupiłem samicę białą po delbarach,samca niebieskiego z pasami oko glazer,czerwonego szymla samca i samicę szek niebieską nakrapianą.kupie jeszcze kilka par sczególnie zależy mi na białych.
_________________ Pozdrawiam wszystkich uczciwych hodowców!
Nr. oddziału: 0208 Pomógł: 7 razy Wiek: 16 Dołączył: 09 Gru 2009 Posty: 489 Otrzymał 34 piw(a) Skąd: 0208 - Chełm Diamenty: 25 Poziom konta: 1
Wysłany: 31 Grudzień 10, 18:33
Aha białe piękne gołabki . Sam mam piękna białą samiczke była by jeszcze piękniejsza ale jest łysa z tyłu bo wcześniej u hodowcy co była w celi samczyk ją podziobał i została łysa na tyle głowy .
Nr. oddziału: 0222
Wysłany: 1 Styczeń 11, 00:36
Białe pocztowe to rasa typowa na krótkie i średnie dystanse.Szczególnie przypadły mi do gustu,ze względu na łatwe rozpoznanie ich podczas lotu.Całe białe stadko...hmmm i jakiś kolorowy jeden,dla koloru.Miałem już pstre czerwone i czarne,niebieski(linia meulemans),oraz radwańskie.zrezygnowałem gdy tragedia dotknęła mój golebnik.Teraz mam zamiar trzymać białe.Białe pocztowe Wuyts-Cominnes, wywodzą się z gołębi belgijskich hodowców: Wuyts'a i Cominnes'a.Szczególnie ten pierwszy opierał swą hodowlę na ptakach Torrekensa.
_________________ Pozdrawiam wszystkich uczciwych hodowców!
Ostatnio zmieniony przez MariuszB 1 Styczeń 11, 00:37, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum