Nr. oddziału: 280 Pomógł: 5 razy Wiek: 19 Dołączył: 06 Gru 2008 Posty: 832 Otrzymał 28 piw(a) Skąd: Płock okolice
Wysłany: 17 Wrzesień 10, 21:57 Wywiad z jednym z Was
z góry przepraszam kolege Pawła 0397 pierwszy wywiad miał być z nim ale jakoś tak wyszło że dziś go nie było na GG i ten wywiad przeprowadziłem z kol fanatykiem.
Kolega Fanatyk opowiedział mi o swojej hodowli a teraz to co powiedział mojej skromnej osobie przekaże Wam moi drodzy czytelnicy.
Kolega Marcin zapisał sie do PZHGP w 2009 roku lotuje razem ze swoim bratem w tandemie w oddziale Bełchatów.
Kolega Marcin pomimu malego stażu w lotowanie osiagnął już kilka sukcesów w naszym sporcie gołębiarskim są to między innymi ;
11 miejsce w oddziale w lotach gołebi mlodych w 2010 r
1 młody gołab oddzialu z lotu ze 180 km
2 młody gołab oddziału z lotu 230 km
Kolega Marcin posiada 2 gołebniki lotowe przystosowane na metode gniazdowa ( kolega Marcin lotuje tylko tą metodą) i posiada tez oddzialny gołebnik na gołebie mlode.
Kolega Marcin łączy swoje gołebie pod koniec lutego i nie sam nie wybiera partenrów tylko łacza sie one wedlug swojego uznania. Odchowuje corocznie ok 40 młodych ponieważ uważa że "liczy sie klasa nie masa"
Pierwszymi golebiami ktore otrzymał kol Marcin były to gołebie od starszych hodowcow z jego oddzialu.
A oto słowa ktore kolega Marcin napisał nam na zakończenie wywiadu "Pozdrawiam Wszystkich hodowców i igolebie.pl i zycze wielich sukcesów w hodowli i w lotowaniu"
No to ja tez Was wszytskich pozdrawiam i życze samych dobrych lotow i dziekuje koledze Marcinowi naszemu Fanatykowi za przeprowadzenie tego amatorskiego wywiadu ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum