Wysłany: 18 Listopad 10, 23:38 Znalzłam gołębia - proszę specjalistów o pomoc
Gołąb ma dwie obrączki - jedną różową, na drugiej jest napisane (pisze tak jak ja czytam) HGR PL 7 05 3748
PROSZĘ O POMOC CO Z NIM ZROBIĆ? Jak znaleść właściciela?
Dziękuje
Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 19 Wrz 2010 Posty: 133 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Gniezno
Wysłany: 19 Listopad 10, 01:12
Jeśli gołąb jest sprawny i nic mu nie dolega to wypuść go z samego rana i powinien sam trafić do właściciela, ale wypuść go rano bo teraz dni są krótkie i gdybyś go wypuścił na wieczór to gołąb był by zmuszony nocować gdzieś na parapecie czy dachu i był by narażony na koty i tmp.
_________________ Pomogłem? postaw browara
Fanatyk [Usunięty]
Wysłany: 19 Listopad 10, 18:16
GOSIA23, HGR czyli gołąbek rasowy :) jak am blisko to jak go jutro wypościsz to wróci bo być może go jastrząb pogonił a jeśli ma daleko to ma mniejsze szanse na powrót bo to nie pocztowy .Jeśli jest w pełni sil nie jest chudy to go smalo wypusc jutro a jeżeli jest chudy slaby to go potrzyma daj mu jesc pic niech wypocznie to wpusc dopiero wtedy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum