Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: 0356, pl11, znaleziono

Znaleziono PL-11 0356 896
Autor Wiadomość
Daria

Wysłany: 21 Sierpień 11, 11:09   Znaleziono PL-11 0356 896

15 sierpnia wieczorem znaleziono w Katowicach gołębia - PL-11 0356 896 (być może 968?). Jest w ogólnym stanie dobrym, ale ma uszkodzone skrzydło - proszę o pilny kontakt właściciela lub hodowcę. Pisałam już na stronę główną PZHGP oraz do oddziału w Żmigrodzie, ale nie mam żadnej odpowiedzi. Telefon do mnie: 782-839-187, proszę o nie wysyłanie SMS-ów oraz o dzwonienie po godz. 15 (od jutra - 22 sierpnia do soboty - 27 sierpnia) lub do 15 (w kolejnym tygodniu).

[ Dodano: 25 Sierpień 11, 17:43 ]
Witam, gołąb jest nadal u mnie - pióra na skrzydle odrastają. Proszę hodowcę lub właściciela o kontakt - najlepiej telefoniczny - do końca sierpnia b.r., nie mam bowiem warunków na hodowlę czy chów nawet jednego gołębia, dlatego po tym terminie gołąb będzie szukał nowego właściciela. Chętne osoby proszę już teraz o e-mail, priv lub kontakt telefoniczny (gdybym nie odbierała, zapewne jestem w pracy lub na spacerze z psem, proszę zadzwonić później). Szkoda mi ptaka, a powinien się nim zająć ktoś bardziej kompetentny w tym temacie.
Swoją drogą dziwię się, że nie ma jakiejś centralnej bazy właścicieli/ hodowców gołębi. Za wydanie gołębia nic nie chcę - naprawdę, zależy mi tylko na tym, aby wrócił lub poszedł we właściwe ręce.
Postaw piwo autorowi tego posta

Odpowiedz do tematu