Wysłany: 13 Wrzesień 10, 11:01 znaleziono golebie ktory nie che sie odczepic ;)
witam od wczoraj zawital do mnie golabek , o numerach PL0195 10 3734 zostal nakarmiony i napojony i mimo wszytsko nie zamierza wystartowac do walsciciela bardzo porsze o pomoc w odnalezieni owego poniewaz golabek zajmuje mi wejscie do domu(dodam ze na noc przebywal w zamknieciu w/w przedpokoj a zaraz po 5 rano wypuszczony na dwor ,mimo tego teraz po powrocie z pracy siedzi na przedpokoju ) ,nie mowiac juz co tam robi ;) lub chociaz napiscie co mu dac do zarcia zeby sie najadl;) czekam na info . bo jak na razie to nei za abrdzo che mu sie jesc moze maja jakies przysmaki ;)
w razie czego dzwonic 795 635 164 lub pisac na gg nawet jak jestem niedostepny 20206326
sorki ze dopiero dzisiaj ale w pracy bylem , gołąbek odleciał pojedzony i napojony ,tak ze właściciel pewnie już się cieszy swoja zguba ;) pozdrawiam wszystkich maniaków gołebnictwa , fajne hobby tylko strasznie brudne ;)
Pomógł: 6 razy Wiek: 17 Dołączył: 10 Paź 2008 Posty: 579 Otrzymał 25 piw(a)
Wysłany: 14 Wrzesień 10, 13:49
bubu81, ja bym wcale nie powiedział że strasznie brudne{chodzi Ci o sprzątanie po nich? bo nawet i sprzatanie nie jest brudną sprawą} tylko że strasznie drogie jest to hoobby nasze;))pzdr
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum