xKamilx
Nr. oddziału: 0344 Pomógł: 6 razy Wiek: 17 Dołączył: 18 Paź 2009 Posty: 248 Otrzymał 29 piw(a) Skąd: Kuj-pom Diamenty: 15 Poziom konta: 1
Wysłany: 10 Lipiec 10, 22:35 Szukam właściciela oddział 014 !!!
A wiec tak
Dzisiaj jadąc motorem zauważyłem gołębia prawię bym go rozjechał.
Wziołem go do ręki , gołąb był wycieńczony i w dodatku jakiś łapacz obciął mu lotka w jednym skrzydle. Gołąb aktualnie przebywa w moim gołębniku i jeśli nie znajdę właściciela to gołąbek zostanie u mnie i dopiero go wyposzczę jak odrosną mu lotka i jak dobrze będzie latał.
Dane gołębia:
Oddział: 014
Rok: 2005r
Nr rodowy obrączki: 15570
Barwa: Niebieska
WŁAŚCICELA PROSZĘ O KONTAKT NA GG 4510460 LUB W TEMACIE !!!
GOŁĄBKA ODDAM PO UKAZANIU KARTY WŁASNOŚCI GOŁĘBIA !!!
Wysłany: 10 Grudzień 10, 14:53
Kamil dobrze zrobiłeś dodam tylko że gołąb może być chory odizoluj go od swoich ptaków.Pozdrawiam
_________________ Pomogłem? Postaw piwko lub kliknij pomógł.:)
NIE NABIJAJ POSTÓW BEZ SENSU !!!
Mam Dla Ciebie Propozycje Nie Do Odrzucenia.
xKamilx
Nr. oddziału: 0344 Pomógł: 6 razy Wiek: 17 Dołączył: 18 Paź 2009 Posty: 248 Otrzymał 29 piw(a) Skąd: Kuj-pom Diamenty: 15 Poziom konta: 1
Wysłany: 10 Grudzień 10, 16:04
Gregory, Zobacz na date mojego posta. Gołąb jest zdrowy, lotka odrosły powiem tak wygląda jak nowo narodzony. I nadal przebywa w moim gołebniku ponieważ nie chce odlecieć, wiec jak cos to pisac.
Ostatnio zmieniony przez xKamilx 10 Grudzień 10, 16:05, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum