Witam ! Dziś, około godziny 19:00, znalazłem gołębia z numerami: PL 0175 10 13965, jest bardzo wyczerpany, dałem mu wody i jedzenia, właściciela proszę o kontakt na numer: 510 210 981 lub 836 11 65 !
Fanatyk [Usunięty]
Wysłany: 27 Sierpień 10, 20:20
Kod:
okreg Kielce
nr oddział 0175
pzhgp oddział Ostrowiec Świę.
wojewodztwo świętokrzyskie
kod 27-400
ulica Oś. Ogrody 12/29
imie nazwisko Konrad Majos
tel stacjonarny
tel kom 0664-127-301
strona www oddziału http://pzhgp_ostrowiec.republika.pl/
zadzwoń pod ten numer albo napisz na stronie oddzialu e-maila czy cos i powiadom ze masz takiego gołebia
No mam pewien problem z tym gołębiem, ponieważ dzwoniłem do tego oddziału i dowiedziałem się ,że właściciel pochodzi z Opatowa, ale nie wiadomo gdzie mieszka, ani jak się nazywa. Dodatkowo okazało się, że gołąb ma coś ze skrzydłem i nie może latać.
Nr. oddziału: 0208 Pomógł: 7 razy Wiek: 16 Dołączył: 09 Gru 2009 Posty: 489 Otrzymał 34 piw(a) Skąd: 0208 - Chełm Diamenty: 25 Poziom konta: 1
Wysłany: 29 Sierpień 10, 19:22
To nie wiem jeżeli nie hodujesz gołębi to pojedz do jakiegoś hodowcy który hoduje gołebie on napewno się nim zajmie . Bo jeżeli nie wiadomo jak właściec się nazywa i gdzie mieszka .
LatajacyDywanik, jasli dzwoniels do prezesa i powiedział ci od kogo jest to powiedz aby Ci dal namiary na tego hodowce nr telofonu i doporo sie z nim zgadasz i skontaktujesz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum