Nr. oddziału: 0292 Pomógł: 8 razy Dołączył: 09 Sty 2008 Posty: 1349 Otrzymał 62 piw(a) Diamenty: 165 Poziom konta: 7
Wysłany: 22 Sierpień 09, 17:52 Pomoż forum , zostań VIP'em
Wspieraj Igolebie.pl !
Co się stanie z wpłaconymi pieniędzmi?
Utrzymanie serwera, opłacanie domeny, promocja strony,optymalizacja skryptu forum oraz bazy danych, a wszystko to kosztuje. Dużo. Na pewno Twoja pomoc zostanie dobrze wykorzystana.
Co mi to da?
Od 10 zł w górę, każdemu przysługuje dożywotni dostęp do grupy Vip Szczegółowe przywileje dla VIP-ów:
1. Range VIP na forum, która jest jedna z wyższych dostępnych rang i posiada wyróżniający sie kolor.
2. Obrazek rangi widoczny pod nickiem.
3. Usuniecie wszystkich aktualnie posiadanych ostrzeżeń.
4. Dostęp do Downloadu bez wymaganych 50 postów
5. Możliwy dostęp do Downloadu po otrzymaniu ostrzeżenia
6. Powiadomienia o gołębiach z Twojego oddziału
7 . Powiadomienia o komentarzach w Twojej galerii
8. Ostatnie komentarze na stronie głównej portalu
9. Brak reklam
10. Możliwość usuwania swoich komentarzy w galerii : Bez ograniczeń
11. Liczba zdjęć na portalu 60
10. Liczba albumów na portalu 6
Jak mogę pomóc ?
1. Wpłata na konto bankowe Mbank
Wpłatę na konto bankowe prosimy składać na następujące dane:
Cytat:
Właściciel: Marcin Wydrzyński
Numer rachunku: 62 1140 2004 0000 3802 6219 8488
Tytułem: Pomoc forum - Gość
Prosimy o dokładne wpisanie swojego nicka z forum w tytule przelewu.
2. Płatność poprzez SMS'y
Wystarczy wejść w: Panel diamentów aby przenieść się do panelu przywilejów SMS a następnie kliknąć 'doładuj diamenty'. Gdy będziemy mieli już ich odpowiednią ilość wybieramy Vip klikając w odpowiedni guzik. Jest to najszybsza metoda a zarazem najdroższa (prowizja 56% dla nas 44% dlatego ceny sms-a są inne niż wpłata na konto)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum