PawelKilarski Pomógł: 1 raz Wiek: 14 Dołączył: 12 Lut 2012 Posty: 43 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Bieniaszówka
Wysłany: 12 Luty 12, 15:40 Problem z samicą
Witam.
Mam problem z jedną z moich samic.
Była w parze z jednym samcem, i miała z nim jajka i wychowali młode. Później mieli znowu jajka i samiec je pobił. Później samica odłączyła się od niego i sparowała się z drugim samcem a gdy mieli już młode zdechły prawdopodobnie z zimna gdyż było to nie dawno...
Po tym samica zostawiło go i sparowała się jeszcze z jednym samcem, i w tym momencie są jeszcze razem...
Co o tym myślicie??
Ostatnio zmieniony przez PawelKilarski 12 Luty 12, 15:41, w całości zmieniany 1 raz
krymek18
Nr. oddziału: 0214 Ryki
Wiek: 22 Dołączył: 07 Sty 2009 Posty: 194 Otrzymał 4 piw(a) Skąd: TURZYSTWO
Wysłany: 12 Luty 12, 18:47
mysle ze zamiast pisac na forum powinienes ksiazek pare przeczytac.
i nie wyrazaj sie wulgarnie w wieku 15 lat. w twoim wieku to nawet nie powinienes znac znaczenia tego slowa chlopcze
_________________ Dużo chęci, mało kasy. I to jest ból.
Montana87
Wiek: 25 Dołączył: 18 Sie 2010 Posty: 50 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Oleśnica
Wysłany: 13 Luty 12, 09:34
ja miałem kiedyś taki przypadek ale przy garłaczach samica co zniosła jajka to tłuk samiec tak przez cały czas jak ro sparowałem to później jajka wysiadywały 2 samce i 1 samica ale młodych żadnych nie wyciągnąłem bo znowu sytuacja się powtórzyła
krymek18
Nr. oddziału: 0214 Ryki
Wiek: 22 Dołączył: 07 Sty 2009 Posty: 194 Otrzymał 4 piw(a) Skąd: TURZYSTWO
Wysłany: 13 Luty 12, 23:12
u mnie w tym roku byl przypadek ze sie rozparzyly takze wszystko jest mozliwe
_________________ Dużo chęci, mało kasy. I to jest ból.
PawelKilarski Pomógł: 1 raz Wiek: 14 Dołączył: 12 Lut 2012 Posty: 43 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Bieniaszówka
Wysłany: 14 Luty 12, 16:09
No właśnie tak myślałem, a gdzieś nie dawno zobaczyłem że tej samicy poprzedni partner siedział na jej jajkach z aktualnym partnerem.Dwa samce z jedną samicą wychodywali jajka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum