Nr. oddziału: 0420 Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 12 Sty 2008 Posty: 635 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Palcza
Wysłany: 17 Sierpień 10, 13:45
Witam :) widzialem kiedys na targujeden pan mial :) jezeli cie to innteresuje to moge jutro podejsc zobaczyc czy sa i ewentualnie kupic a potem odsprzedac za taka sama cene :) cena takich golabkow jakies 15-25 zl sztuka :)
Wow! Jaka szybka odpowiedź.
Jestem zainteresowany kupnem białych cukrówek prosto z gniazda. Tzn. tak żebym mógł je jeszcze sam wykarmić. 6 gałąbków będzie idealnie. Koniecznie białe.
Nr. oddziału: 0420 Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 12 Sty 2008 Posty: 635 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Palcza
Wysłany: 17 Sierpień 10, 14:23
kurcze ale to brzydkie :) dzikie ladniej wygladaja :)
[ Dodano: 18 Sierpień 10, 08:46 ]
Z przykroscia stwierdzam ze u nas na targu nie ma bialych cukrowek a jak o nie zapytalem to mialem wrazenie ze koles ma mnie za debila :D
Lukasz5096 strzał w dziesiątkę. Skontaktowałem się z Panem co wystawił synogarlice na allegro. Okazało się, że hoduje białe cukrówki. A co lepsze, ma dokładnie takie jakie potrzebuję, czyli 3 tygodniowe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum