Witam!!! proszę o pomoc 3 dni temu znalazłam gołębia, leżał na trawniku na "plechach" i nie potrafił się sam obrócić! myślałam że zdycha więc go zostawiłam ale przechodząc tamtędy na 2 dzień znów tam leżał i usiłował się podnieść! zabrałam go do nas na poddasze nakarmiłam i odżył już po kilku godzinach! z tego co czytałam i dzwoniłam do specjalistów ma między 5-8tyg. wygląda jak dorosły gołąb, w pełni upierzony, ALE !!!!!!!! jeszcze nie lata próbuje jedynie się wzbić w powietrze i piszczy jak młode pisklę! zaważyłam że jego odchody mają zielony, cuchnący, papkowaty wygląd (są w nim kawałki jakiegoś zielstwa)! je normalnie pszenice, nie pije wody! czy ten gołąb mógł się czymś zatruć PONIEWAŻ jak zaglądam do niego co 6h to zazwyczaj zastaję go leżącego na "plechach" i usiłującego się podnieść! jak go podniesie to szybko ucieka, apetyt ma duży i nie wygląda na gołębia który zszedł na ten trawnik po schodach tylko musiał już latać! CZY KTOŚ WIE CO MU DOLEGA??? PROSZĘ O POMOC ŻAL MI TEGO ZWIERZA!!!!!!!!!!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum