xKamilx
Nr. oddziału: 0344 Pomógł: 6 razy Wiek: 17 Dołączył: 18 Paź 2009 Posty: 248 Otrzymał 29 piw(a) Skąd: Kuj-pom Diamenty: 15 Poziom konta: 1
Wysłany: 3 Marzec 10, 21:55
Ja też karmię raz na dzień do styta
A jeśli chodzi o cuchy to wiadomo starsze.
No we wakacje też będę dawał dwa razy na dzień bo teraz nie mogę bo szkoła
ja teraz karmie 2 razy dziennie . rano o9 po oblocie i potem tak kolo 4 po wieczornym oblocie . Jesli chodzi o stroj jaki nosze do golebnika tonie przywiazuje do tego wagi chocbym sie ubral na zolto to ptaki i tak mnie rozpoznaja
Nr. oddziału: 0397-Szczekociny Pomógł: 2 razy Wiek: 30 Dołączył: 05 Lut 2010 Posty: 211 Otrzymał 25 piw(a) Skąd: Szczekociny Diamenty: 10 Poziom konta: 1
Wysłany: 4 Marzec 10, 13:45
U mnie karmienie odbywa sie 2razy rano o godzinie 6:30 i wieczorne o 18 jelsi chodzi o strój to myślę że na oglądałeś się niemieckich lub belgijskich filmów o gołębiach tam gdzie się wkłada fartuch do gołębnika nie ma znaczenia czy wejdziesz w dresach czy w samych majtkach wchodz jak chcesz możesz nawet wchodzić ubrany galowo ale to twój wybór
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum