Cześć, mój kolega (łapacz) złapał gołębia z obrączką. Na obrączce pisze Pl-11 PZHGP ***** i trzy kółka połączone(jak mają olimpijczyki). To jest gołąb olimpijczyk??? Dobry jest taki gołąb na loty i ogólnie??? On czatował na niego pół dnia aż głodny i wycieńczony wszedły do jego kraty, a teraz jak byłem to mało je i żuca się w kraty w klatce. Proszę o szybką odpowiedź.
Ps. na ile kilometrów latają takie olimpijczyki i to jest tak że jak gołąb dobrze przychodzi z lotów to na jego młode zakładają obrączki olimpijskie????????????
Nr. oddziału: 076 Pomógł: 1 raz Wiek: 24 Dołączył: 16 Wrz 2010 Posty: 151 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Reda
Wysłany: 26 Czerwiec 11, 21:38
O matko kolega łapacz to widzę że masz fajnych kolegów
To jest młody zaobrączkowany na obrączce olimpijskiej. Jest to spowodowane tym że w tym roku 2011 była w Polsce olimpiada i Zarząd Główny wymyślił takie obrączki i dla nich oddziele współzawodnictwo.
Mentos jak dla mnie zadajesz coraz głupsze pytania i coraz bardziej wyglądasz mi na nie hodowce.
Nr. oddziału: 043 Pomógł: 7 razy Wiek: 20 Dołączył: 06 Gru 2008 Posty: 1247 Otrzymał 36 piw(a) Skąd: Płońsk / Mazowieckie
Wysłany: 13 Lipiec 11, 22:39
haha. obraczka nie lata. a tak jak naisal moj poprzednik, te obraczki wyszly z powodu olimpiady ktora odbyla sie w tym roku. a co do jakosci golebia to moze byc zwykly bubel, jeszcze nie sprawdzony bo lotow mlodych nie bylo. powiedz koledze zeby sie w leb puknal
_________________ POMOGŁEM? POSTAW "POMÓGŁ"!!!
JEŻELI SPODOBAŁA CI SIE MOJA WYPOWIEDZ POSTAW BROWARA :]
Cześć, mój kolega (łapacz) złapał gołębia z obrączką. Na obrączce pisze Pl-11 PZHGP ***** i trzy kółka połączone(jak mają olimpijczyki). To jest gołąb olimpijczyk??? Dobry jest taki gołąb na loty i ogólnie??? On czatował na niego pół dnia aż głodny i wycieńczony wszedły do jego kraty, a teraz jak byłem to mało je i żuca się w kraty w klatce. Proszę o szybką odpowiedź.
Ps. na ile kilometrów latają takie olimpijczyki i to jest tak że jak gołąb dobrze przychodzi z lotów to na jego młode zakładają obrączki olimpijskie????????????
ZENADA -,ZAL DUPSKO SCISKA CZYTAJAC TEGO POSTA == chłopcze niekompromityj sie bo bardzej głupszych i naiwnych pytan trudno sobie wyobrazic , moze ten łapacz to jedna osoba z twoja . pozatym trzy kólka to chyba ty masz w głowie bo normalny człowiek hodujacy ptaki tak durnych pytan by nie zadał nawet po wypicu cysterny czystego spirytusu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum