Nr. oddziału: 280 Pomógł: 5 razy Wiek: 19 Dołączył: 06 Gru 2008 Posty: 832 Otrzymał 28 piw(a) Skąd: Płock okolice
Wysłany: 1 Maj 11, 15:11
i jak chłopaki po locie ? u mnie katastrofa nie dość że gołebie pozno były to jeszcze chodzily na pola i niechcialy wcale zejśc bd miał problem w sekcji złapać 5 konkursow i jeszcze do tej pory mam 11 ptakow na 26 włozonych. gołebie puscili o 8;10.
Nr. oddziału: 280 Pomógł: 5 razy Wiek: 19 Dołączył: 06 Gru 2008 Posty: 832 Otrzymał 28 piw(a) Skąd: Płock okolice
Wysłany: 2 Maj 11, 21:42
widziecie koledzy gołebie się chowa całym rokiem zima nie zima a pózniej przychodzi jeden gupi lot i nie ma połowy gołebi;/ bania ze nie wiem i najgorzej ze nic nie dolatuje.
Są sukcesy i są porażki jak to w sporcie. Jednak trzeba pewne rzeczy poddać analizie może poczytać może sprowadzić lepszy materiał rozpłodowy. Liczy się działanie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum