miód nie zastąpi elektrolitów poniewaz miód to są cukry proste(glukoza,fruktoza) podaje się go wraz z elektrolitami elektrolity to mikroelementy np. magnez,potas,sód razem daje świetny generator po locie a miód dostarcza szybko energi po wysiłku. pozdro
Nr. oddziału: 043 Pomógł: 7 razy Wiek: 20 Dołączył: 06 Gru 2008 Posty: 1247 Otrzymał 36 piw(a) Skąd: Płońsk / Mazowieckie
Wysłany: 25 Luty 09, 19:30
tak podaje miod. jedna lyzka na litr wody. najczesciej po lotach i po zimie ja zaczynam pierwsze obloty wookól gołebnika
_________________ POMOGŁEM? POSTAW "POMÓGŁ"!!!
JEŻELI SPODOBAŁA CI SIE MOJA WYPOWIEDZ POSTAW BROWARA :]
świstak08
Nr. oddziału: 0210 Pomógł: 1 raz Wiek: 17 Dołączył: 28 Wrz 2008 Posty: 100 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Krasnystaw
Wysłany: 25 Luty 09, 20:19
a ten miód jak się poda przed lotem to gołębie będą miały więcej siły czy nie??. i czy podajecie jakieś środki energetyczne a jeśli tak to jakie gołębiom przed lotem??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum