Nr. oddziału: 043 Pomógł: 7 razy Wiek: 20 Dołączył: 06 Gru 2008 Posty: 1247 Otrzymał 36 piw(a) Skąd: Płońsk / Mazowieckie
Wysłany: 7 Styczeń 11, 19:38 kuracje przed sezonem 2011
Witajcie.
Za oknem robi sie cieplo wiec idealny czas na przeprowadzenie podstawowych kuracji przed sezonem legowym i lotowym.
Wiec stad moje pytanie, czy juz zaczeliscie przeprowadzac kuracjie?? jezeli tak to jakimi produktami???
_________________ POMOGŁEM? POSTAW "POMÓGŁ"!!!
JEŻELI SPODOBAŁA CI SIE MOJA WYPOWIEDZ POSTAW BROWARA :]
Nr. oddziału: 280 Pomógł: 5 razy Wiek: 19 Dołączył: 06 Gru 2008 Posty: 832 Otrzymał 28 piw(a) Skąd: Płock okolice
Wysłany: 9 Styczeń 11, 18:54
Ja tak samo jak Adam tylko odrobaczam gołabki kiedy jeszcze nie wiem dokładnie ;) i podaje im coś od weta w płynie do dzioba.
Pózniej jak bd młode w ginazadach dam im ranizadol i po 3 tygodniach bd je szczepił i to tyle kuracji ;)
Koledzy a czy na odrobaczanie jest dobry sok z kiszonych ogurków lub kiszonej kapusty bo podobno można podawać tylko nie wiem czy to jest dobre ? Bym prosił o odpowiedz!
Nr. oddziału: 043 Pomógł: 7 razy Wiek: 20 Dołączył: 06 Gru 2008 Posty: 1247 Otrzymał 36 piw(a) Skąd: Płońsk / Mazowieckie
Wysłany: 11 Styczeń 11, 19:14
Wielu hodowcow stosuje sok z kiszonej kapusty, to swietny sposob na dostarczenie do golebich organizmow odpowiednie ilosci witamin i kwasow dzieki ktorym poprawia sie trawienie, lecz ja sam wole podac cos bardziej zaawansowanego technologicznie, podaje systamex- to chyba jeden z najlepszych srodkow dostepnych na naszyn rynku
_________________ POMOGŁEM? POSTAW "POMÓGŁ"!!!
JEŻELI SPODOBAŁA CI SIE MOJA WYPOWIEDZ POSTAW BROWARA :]
Aha ! A na innym portalu pytałem to jeden typek powiedział ze gdy sie daje sok z kiszonej kapusty to gołębiowi od tego sie robaki lęgną czy cos takiego ! I nie wiem dlatego pytam
Nr. oddziału: 076 Pomógł: 1 raz Wiek: 24 Dołączył: 16 Wrz 2010 Posty: 151 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Reda
Wysłany: 11 Styczeń 11, 20:16
Jak w warunkach bardzo kwaśnych mają rozwijać się robaki??
Wszelkie zakwaszacze wody mają za zadanie zabijanie bakterii jak również zapobiegać rozwojowi robaków.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum