Wysłany: 13 Lipiec 09, 22:23 Gogłąb nie może stanąć na nogach..
Witam,
Ponad 2 tygodnie temu znalazłam małego gołębia, wypadł z gniazda. Za pierwszym razem włożyliśmy Go tam z powrotem jednak następnego dnia znowu go znalazłam pod drzewem.. Postanowiłam że wezmę Go do domu.. od znajomego dowiedziałam się żeby karmić go kaszą i dawać zwykłą wodę.. Pisklak podrósł i zaczął wędrować po pudełku, ostatnio jednak przestał stawać na nogach, może je prostować i łapie łapkami za palce może trzymać ale własnie nie może wstawać je i pije normalnie.. co to może być ? I jak można mu pomóc? Proszę o szybką odpowiedz.
Pomógł: 2 razy Dołączył: 29 Sty 2008 Posty: 513 Otrzymał 11 piw(a)
Wysłany: 13 Lipiec 09, 23:03
Witam porponuje isc z nim do weteryniarza on wszystko pani powie...pozdrawiam:)
_________________ Gołębie To Pasja Na Zawsze....
Fanatyk [Usunięty]
Wysłany: 14 Lipiec 09, 07:30
byc mzoe daliscie mu za duzo jedzenia i jest zbyt tlusty i zaciezki i nie ma sily w nogach podniesc swego ciala :) poczekajcie z nim jeszce z tydzien i bedzie dobzre :)
mam nadzieje że po prostu jest za tłusty.. niestety dop weterynarza nie ma po co iśc bo mieszkam na takim zad...piu na którym nawet na mniejszych psach się nie znają.. A 45 km to chyba troche za duży by był dla niego stres żeby go wieĽć taki kawał drogi.. . Dziękuje za szybką odpowiedz. pozdr.
[ Dodano: 15 Lipiec 09, 15:13 ]
a tak nawiasem jaka ja tam pani xD mam 16 lat :P
Pomógł: 6 razy Wiek: 17 Dołączył: 10 Paź 2008 Posty: 579 Otrzymał 25 piw(a)
Wysłany: 16 Lipiec 09, 07:46
Koleżanko moim zdaniem jest to tzw. odgiecie łap na boki. Ja tak miałem z rysiami młodymi tego roku były kulawe a teraz z twgo wyszły tylko została wada chodza jak kaczki. To po jakims czasie minie tylko moze uposledzic ptaka.
Wysłany: 26 Lipiec 09, 11:20
No a co :D szkoda twojego czasu Dziewczyno podam Ci adres i wyslij mi go tylko pokryj koszt wysylki a jak juz dojdzie to ugotuje pyszny rosolek ,i odrazu Cie zaprosze na skosztowanie :P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum