Witam serdecznie od jakiegoś czasu zastanawiam się nad zalożeniem gołebnika . I chciałbym was sie poradzić w takiej sprawie mianowicie , czy gdzieś trzeba załatwiać jakieś formalności ?. Problemem jest to , że sasiad miał kiedyś golebnik lecz musiał go usunać ze względu na chorą sasiadke która zatruwała mu życie służbami porządkowymi .Chciałbym zacząc hodowle od 10ciu gołębi . Mam miejsce i wszystko już zaplanowane , lecz obawiam się ,że gdy już wszystko zaczne sasiadka nie da mi żyć . Najzabawniejsze jest to ,że sasiadka uwarzałą , że gołebie niszczą jej dach :) . Kiedyś już rozmawiałem z kolegą na ten temat to mówił , że potrzebne bedą podpisy sasiadów żeby zalozyc hodowle z tym nie było by problemu no nie wliczajac natarczywej sasiadki .
Pozdrawiam.
kolego czy to jest budynek blizniak w ktorym ty mieszkasz jak nie tylko w domku jedno rodzinnym i na innym podworzu to ona nic ci nie moze zrobic.Jak by ona mieszkala z toba na jednym podwórzu to musisz miec jej zgode a jak nie to pogada i przestanie ja tez tak mialem zalozylem i lataja sobie.Powodzenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum