Ja mam do Was pytanie z innej beczki, mam 14 lat i w tym roku zapisałem się do pzhgp, zapłaciłem wpisowe i członkowskie, opłaciłem lotowe i już 3 razy lotowałem(nawet bez zegara,tak dla frajdy), teraz, nagle kazano mi zapłacić dodatkowo 150 zł na wewnętrzne potrzeby oddziału (mówią, że to na nagrody), dodam, ze wszystkie opłaty płaciłem jak dorosli członkowie, teraz powiedzieli, ze jeżeli nie dopłace tych pieniędzy to nie pozwolą mi dalej posyłac gołębi na loty...czy mają prawo coś takiego zrobić? Rodzice nie są zachwyceni moim upodobaniem do gołebi wiec taka kwota jak dla mnie to dużo..nie chciałbym rezygnować z lotowania.,,z drugiej strony szkoda kasy którą juz wpłaciłem...poradzcie co mógłbym zrobic...
Nr. oddziału: 043 Pomógł: 7 razy Wiek: 20 Dołączył: 06 Gru 2008 Posty: 1247 Otrzymał 36 piw(a) Skąd: Płońsk / Mazowieckie
Wysłany: 14 Maj 11, 16:19
no wlasnie zapytaj sie czy moge rozlozyc Ci na raty. W Polsce to jest chore ze nie ma znizek dla osob mlodych i niedoswiadczonych. ja sam zapisalem sie w tym roku i formalnie bede puszczal golebie.
ja na Twoim miejscu zapytalbym sie hodowcy uczciwego ktory nie nalezy do zarzadu czy wszyscy czlonkowie tez placa. bo moim zdaniem takie rzeczy ustala sie na zebraniach a nie w trakcie sezonu .
_________________ POMOGŁEM? POSTAW "POMÓGŁ"!!!
JEŻELI SPODOBAŁA CI SIE MOJA WYPOWIEDZ POSTAW BROWARA :]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum