Nr. oddziału: 0208 Pomógł: 7 razy Wiek: 16 Dołączył: 09 Gru 2009 Posty: 489 Otrzymał 34 piw(a) Skąd: 0208 - Chełm Diamenty: 25 Poziom konta: 1
Wysłany: 14 Sierpień 10, 11:52
Witam proszę tu masz :
kategoria A – loty z odległości 100-400 km
kategoria B – loty z odległości 300-600 km
kategoria C – loty z odległości powyżej 500 km
kategoria M – loty z odległości powyżej 700 km
Czy może mi ktoś napisać jak się sprawdza i na jakiej stronie właściciela zaginionego gołębia?
Nie musisz nic sprawdzać,lepiej podaj numery tego ptaka,chcesz się dowiedzieć coś więcej?
HUBI45
Wysłany: 8 Lipiec 11, 18:34
Wystarczy sprwdzic z jakie oddzialu jest hodowca golebia i sprawdzic po numerze obraczki rodowej do kogo nalezy i skontaktowac sie z nim posiadam w domu numery telefonow kazdego prezesa ddzialu w polsce w razie potrzeby sluze pomocą POSTAW PIWO
Witam serdecznie mam pytanie, już któryś raz przylatuje do mnie na okno gołąb i siedzi tam kilka dni. Chciała bym mu pomóc ale nie wiem jak, boje sie go złapać. Poprzednim razem wleciał do mnie do domu i zniósł jajko. Pragnę nadmienić iż gołąb miał dwie obrączki w tedy odleciał teraz znowu przyleciał. Proszę o porady.
krymek18
Nr. oddziału: 0214 Ryki
Wiek: 22 Dołączył: 07 Sty 2009 Posty: 193 Otrzymał 4 piw(a) Skąd: TURZYSTWO
Wysłany: 17 Marzec 12, 10:56
takie zycie ludzi w miescie. . . jezeli nie chcesz zeby siadal to kup te cale druciki antygolebiowe na parapet. kosztuje to grosze i problem z glowy
_________________ Dużo chęci, mało kasy. I to jest ból.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum