kamill03
Nr. oddziału: 25,6
Wiek: 72 Dołączył: 26 Lip 2010 Posty: 61 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: z Kątowni
Wysłany: 16 Grudzień 10, 17:49
Lapacze i lapacze
Sa walkowane tematy o nich na kazdy forum. Kazdy wymysla co by mozna bylo im zrobic jak ich ukarac itp. A kto ZROBIL cos w tym kierunku???
...odpowiezcie sobie sami. pozdrawiam
Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 19 Wrz 2010 Posty: 133 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Gniezno
Wysłany: 17 Grudzień 10, 23:07
Ostatnio czytałem na jednym z forum i jakiś kolo napisał że łapacze nas wyręczają w selekcji, to znaczy że dobry gołąb nie wejdzie do cudzego gołębnika. Moim zdaniem to lekka przesada ponieważ łapacze często zakładają jakieś łapki czy sidła na gołębie, ale ja też są że to że gołąb usiądzie na cudzym gołębniku to nic złego ponieważ każdy by chciał choć na chwilę odpocząć po długim locie.
Pomógł: 2 razy Dołączył: 29 Sty 2008 Posty: 513 Otrzymał 11 piw(a)
Wysłany: 23 Grudzień 10, 10:29
Kolego sebach95 nawet najlepszy gołąb który sadzi konkursy może się zawiesic,gołą młody który leci dobrze i robi konkursy to ja takiego gołębia jeszcze bym nie nazwał dobry młody to młody raz leci super a na drugi rok ginie na prostym locie jeżeli lecial by 3 lata podrząd tak dobrze to wtedy można powiedzieć ze to jest super ptak, no i oczywiscie zeby ptaki dobrze leciały to trzeba je dobrze przygotować...Pozdrawiam
Nr. oddziału: 280 Pomógł: 5 razy Wiek: 19 Dołączył: 06 Gru 2008 Posty: 832 Otrzymał 28 piw(a) Skąd: Płock okolice
Wysłany: 24 Grudzień 10, 10:08
Racja Mati ze swojego przykłady wiem że młody nawet jak zdobywa 4na4 to i tak pózniej ginie a co do łapaczy to łapia i ptaki dobre i słabe , nieraz moze wyjśc ciężki lot i nawet as sobie może nie poradzić bo to tylko ptak
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum