Nr. oddziału: 0177
Wiek: 18 Dołączył: 08 Sie 2010 Posty: 156 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Radom/Mazowsze
Wysłany: 4 Październik 10, 10:27 Ogólne
Witam wszystkich na forum mam pytanko skąd mogę otrzymać VIP,Moderator te diamenty piwa pomógł bo nie wiem a wszyscy to mają trochę to głupie ale już trochę siedzę na forum i chciałbym się dowiedzieć ;]
_________________ Pomogłem? Postaw piwko lub kliknij pomógł.:)
NIE NABIJAJ POSTÓW BEZ SENSU !!!
Mam Dla Ciebie Propozycje Nie Do Odrzucenia.
xKamilx
Nr. oddziału: 0344 Pomógł: 6 razy Wiek: 17 Dołączył: 18 Paź 2009 Posty: 248 Otrzymał 29 piw(a) Skąd: Kuj-pom Diamenty: 15 Poziom konta: 1
Wysłany: 4 Październik 10, 10:40 Re: Ogólne
gelo15 napisał/a:
Witam wszystkich na forum mam pytanko skąd mogę otrzymać VIP,Moderator te diamenty piwa pomógł bo nie wiem a wszyscy to mają trochę to głupie ale już trochę siedzę na forum i chciałbym się dowiedzieć ;]
Na moderatora trzeba sobie zasłużyć ... nie można wykupić itp to może uczynić tylko Marcin(admin).
Piwa i pomógł mogą ci stawiać inni użytkownicy a również i ty możesz stawiać komuś (na dole na pasku masz przycisk ''Piwo'')
A i mam do Ciebie jedną proźbę staraj sie umieszczać tematy w odpowiednich działach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum