Nr. oddziału: 0397-Szczekociny Pomógł: 2 razy Wiek: 30 Dołączył: 05 Lut 2010 Posty: 211 Otrzymał 25 piw(a) Skąd: Szczekociny Diamenty: 10 Poziom konta: 1
Wysłany: 2 Czerwiec 10, 17:00 Nowy Komunikat-Aukcje Zapisy!!!
Drodzy koledzy widzę że na razie wszystko idzie dobrze w sprawach "Wspomożemy"
Temat Jest dla Tych którzy chcą jeszcze podarować parkę młodych na portal igolebie.pl
Na razie na portal przeznaczyli: ________________________________________
Paweł0397 parkę młodych po rodzicach:
Schellens
Arden
Data:
około 4lipca zostaną wystawione... Cena Minimalna za szt (50zl)
Andrzej 4 młode po rodzicach:
Radwan
Arden
De-klak
Janssen
Data
Około 15-20 lipca... Cena Minimalna (30zl)
Dawid165 parkę młodych po rodzicach:
-Radwan
-Janssen
-De-klak
-Arden
Data
Około 15-20 lipca Cena Minimalna (30zl)
r436 (Robert) parkę młodych po rodzicach:
Janssen
Data
Koniec Lipca... Cena Minimalna (30zl) _____________________________________________
Jeszcze nie jest za późno możesz jeszcze pomóc Marcinowi w prowadzeniu tego portalu podaruj coś na aukcje!!!!
-Cena Minimalna za szt
A mianowicie chcąc licytować a jesteś zarejestrowany na portalu igolebie.pl musisz nam przesłać swoją "Nazwe Użytkownika" z serweru allegro do mnie (Paweł0397) lub też do Łukasza,czy nawet do samego administratora portalu Marcin,pewnie zastanawiasz sie po co to wam??
Po to żeby wiedzieć komu podziękować i dodać go do grupy "Wspomożemy"
Wszystkie aukcje będą ogłaszane na portalu wiec nie ma o co się martwić że możesz zaspać lub też nie wiedzieć o aukcji!!!
Wszystko będzie opisywane na portalu kto przebił ofertę itd
Jeśli chcesz licytować a nie wiesz czy na pewno będziesz brał udział nic nie szkodzi możesz podać swoja "Nazwę Użytkownika"!!!!
Wszystko zostało uzgodnione z administratorem portalu igolebie.pl Marcin..
Ostatnio zmieniony przez Pawel0397 30 Lipiec 10, 15:34, w całości zmieniany 7 razy
Wysłany: 30 Wrzesień 10, 21:44
I co chłopaki na kalendarzu sie nie znacie Robert dla ciebie szacun chłopie jako jedyny dales swoje ptaki A co z reszta ? Gdzie wasze golebie wywedrowaly ze ich nie widze na allegro moze jakies wyjasnienie by sie przydalo moze ktos czeka zeby policytowac a tutaj cisza i spokuj
no wielki szacunek dla Roberta :) ten człowiek to jest gość :) a na was resztę to nawet chyba szkoda krytyki ,nie rozumie po co mówicie ze dacie gołębie jak ich nie dajecie??Czyz by wam było szkoda takich sław jakie macie na gołębnikach Radwan
-Janssen-De-klak-Arden Schellens ??? no wyjaśnienia były by tutaj jak najbardziej właściwe z waszej strony
Nr. oddziału: 280 Pomógł: 5 razy Wiek: 19 Dołączył: 06 Gru 2008 Posty: 832 Otrzymał 28 piw(a) Skąd: Płock okolice
Wysłany: 1 Październik 10, 14:12
Koledzy ja juz Wam pisałem ze golebie ktore mialem ja wysatwic to mialy byc golebie tak naprawde kol AndrzejaG lecz kuna weszła mu na jeden z golebnikow i wszystkie młode zabiła więc nie krotykujcie nas chcielismy dobrze a wyszło niezbyt
Wysłany: 1 Październik 10, 18:38
Nikt Cie nie krytykuje ale jakas informacja byla potrzebna przeciez nie wszyscy wchodza na chat i nie wiedza jaka jest sytuacja z golebiami Chociaż z tego co slyszalem to jedna osoba ( nie bede wymienial z nazwiska ) ma mlode ptaki na sprzedaz a dwóch na aukcje nie ma :(Ale to juz wasza sprawa Tylko na przyszlosc najpierw dobrze wszystko zorganizujcie najpierw a dopiero pozniej dzialajcie bo w tej sytuacji troche to wyszlo nie halo
Nr. oddziału: 0175 Pomógł: 2 razy Wiek: 97 Dołączył: 14 Lut 2010 Posty: 212 Otrzymał 12 piw(a) Skąd: Woj. Świętokrzyskie
Wysłany: 1 Październik 10, 19:04
Cześć , WIELKI SZCUNEK DLA KOLEGI ROBERTA , a co z resztą gołębi ?? gdzie sie podziały te słynne szczepy Jassen De Klaki ,ITP ? ? ? jak napisał KOL Łukasz Obiecanki Cacanik a radość głupiemu co tu się wyprawia to szkoda GADAĆ !!!! Tak samo się stało z tym KONKURSEM FOTOGRAFICZNYM !!!!! weźcie się za to porządnie i przemyślćę to 10 razy zanim cos napiszeće !! obiecującego bo tu co nie którzy robią sobie wielką nadzieję i jak raz zlekceważyće go to drugi raz nie będzie brał udziału w konkursie lub aukcij , i ci nie którzy mają młode na sprzedasz a na aukcije nie dziwne ale zastanawiające :) ??
_________________ POMOGŁEM ?? POSTAWI pIwKo
Tworzenie stron www pisać na PW. !
_______
LOTNY96 :D
Ostatnio zmieniony przez lotny96 1 Październik 10, 19:23, w całości zmieniany 3 razy
xKamilx
Nr. oddziału: 0344 Pomógł: 6 razy Wiek: 17 Dołączył: 18 Paź 2009 Posty: 248 Otrzymał 29 piw(a) Skąd: Kuj-pom Diamenty: 15 Poziom konta: 1
Wysłany: 1 Październik 10, 19:25
Na drugi raz nie sie jeden z drugim zastanowi ..... Ja też mogę obiecać ze dam Marcinowi na portal 1000zł .....
Tak jak Łukasz napisał obiecanki cacanki a głupiemu radość ... PORTAL SCHODZI NA PSY przez takich użydkowników którzy sie nie wywiozują z umowy ...
Jedyny ROBERT Szacun dla Ciebie Chłopie !!! Takich ludzi trzeba cenić!
Wysłany: 3 Październik 10, 22:12
Hm.... Proponuje zrobic ankietę o tresci Czy poczułeś sie oszukany niespełnionymi obietnicami kolegów Andrzeja Davidosa i Pawła I wtedy ewentualnie wyciagac wniski chociaz wydaje mi sie ze ostrzezenie to jest zbyt delikatna kara
Ostatnio zmieniony przez Ikar 3 Październik 10, 22:38, w całości zmieniany 4 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum