Wysłany: 15 Maj 11, 03:30 Najtańsze obrączki na rok 2011!
Chciałbym zopatrzeć się w obrączki na rok 2011. Szukałem wszędzie, na stornach oraz aukcjach internetowych. Za jedną orginalną obrączke namniej znalazłem 1,8zł - a to dla mnie za duzo! Czy ktoś sprzedaje obrączki trochę taniej? Lub wie gdzię można je nabyć za grosze?
Nr. oddziału: 043 Pomógł: 7 razy Wiek: 20 Dołączył: 06 Gru 2008 Posty: 1247 Otrzymał 36 piw(a) Skąd: Płońsk / Mazowieckie
Wysłany: 15 Maj 11, 10:25
Jezeli nie stac Cie na kilka orginalnych obraczek to zastanow sie czy stac Cie na utrzymanie golebii?? ja za obraczke place np 2.5zl.
A pozatym to juz troche pozno na inwestowanie w mlode golebie. mamy polowe maja a TY obraczek dopiero szukasz??
_________________ POMOGŁEM? POSTAW "POMÓGŁ"!!!
JEŻELI SPODOBAŁA CI SIE MOJA WYPOWIEDZ POSTAW BROWARA :]
Pomógł: 4 razy Wiek: 15 Dołączył: 20 Sie 2009 Posty: 292 Otrzymał 12 piw(a) Skąd: Tuplice Diamenty: 2
Wysłany: 15 Maj 11, 18:28
Kupczyk, zawsze najtaniej jest jak jesteś w związku i zamawiasz u skarbnika ile chcesz obrączek to wtedy jest taniej, ponieważ obrączka kosztuje nie 2zł czy 2.5zł tylko 1.5zł, oczywiście nie w każdym odziele. Zapytaj się może okoliczny hodowca ma za dużo i by ci dał lub odsprzedał.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum