Nr. oddziału: 0177
Wiek: 18 Dołączył: 08 Sie 2010 Posty: 156 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Radom/Mazowsze
Wysłany: 26 Październik 10, 14:32
Tak jak kolega kamil napisał weś uszczelnij siatką żeby ci żaden kot lub kuna nie weszły i jakiś podest wyżej zrób żeby mogły swobodnie stać.
[ Dodano: 26 Październik 10, 14:42 ]
Kolego jeszcze dodam że mógłbyś wykuć te cegły zrobić wymiarówke kupić sobie wlot belgijski i wtedy byś miał jak ta lala :) Taki wlot kosztuje około 150zł chociarz można też samemu zrobić.
_________________ Pomogłem? Postaw piwko lub kliknij pomógł.:)
Nr. oddziału: 0175 Pomógł: 2 razy Wiek: 97 Dołączył: 14 Lut 2010 Posty: 212 Otrzymał 12 piw(a) Skąd: Woj. Świętokrzyskie
Wysłany: 27 Październik 10, 17:45
Witaj , napewno się nauczą wchodzic tylko powiększ tą dzióre i najlepiej prze tą dziórą dorób podest aby gołębie mogły na niego wejiśc a z niego na tą dziórę można też wstawić taką deseczkę na środu dzióry aby gołębie na nią siadały przez wejściem do gołębnkia miałem taka deskę środku wlotu . (nawet dobrze sie to spisywało ) i w jakim kierunku masz ten wlot na północy czy południu czy też wsochdzie lub zachodzie . najlepiej wloty mieć na wschód lub na południe .
_________________ POMOGŁEM ?? POSTAWI pIwKo
Tworzenie stron www pisać na PW. !
_______
LOTNY96 :D
Ostatnio zmieniony przez lotny96 27 Październik 10, 17:47, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum