Nr. oddziału: 0208 Pomógł: 7 razy Wiek: 16 Dołączył: 09 Gru 2009 Posty: 489 Otrzymał 34 piw(a) Skąd: 0208 - Chełm Diamenty: 25 Poziom konta: 1
Wysłany: 24 Kwiecień 11, 20:34
Jeżeli nie masz kasy na ruszt to zrób z desek a gdy wpadnie ci kiedy parę groszy to można ruszt dorobic . Nie polecam betonu ponieważ strasznie ciągnie wilgoc .
Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 19 Wrz 2010 Posty: 133 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Gniezno
Wysłany: 5 Maj 11, 11:50
Ja jesienią przywiozłem mój 2 gołębnik od hodowcy który zlikwidował hodowle. Wylałem słupy 50cm i na nich zrobiłem podest z desek z jesiona o grubości 3,5cm, postawiłem na nim gołębnik i zrobiłem w nim nową podłogę z desek (ponieważ w starej były 2 deski wygięte a jak już za czołem to wymieniłem całą podłogę) i na tą podłogę przybiłem płytę pliśniową. Wojtek48 ja bym ci radził zrobić tak jak ja czyli zrobić podłogę z desek i na nią przybić płytę pliśniową ponieważ ułatwia ona sprzątanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum