Nr. oddziału: 0177
Wiek: 18 Dołączył: 08 Sie 2010 Posty: 156 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Radom/Mazowsze
Wysłany: 30 Październik 10, 10:31 Kiedy zamykamy gołębniki?
Witam mam takie pytanko kiedy zamykacie gołębniki ja myślę że już za jakieś 2 tygodnie będę zamykał chociaż nie wiem czy dobrze robię proszę o jakąś rade :).
_________________ Pomogłem? Postaw piwko lub kliknij pomógł.:)
Pomógł: 8 razy Dołączył: 27 Kwi 2008 Posty: 1622 Otrzymał 24 piw(a) Skąd: mazowsze Diamenty: 30
Wysłany: 30 Październik 10, 18:04
Gregory, Sa tacy co i w snieg wypuszczaja gołąbki.Sa tacy co juz dawno maja zamkniete.Ja swoje asy przestanę wypuszczać na obloty jak spadnie pierwszy snieg.
Fanatyk [Usunięty]
Wysłany: 30 Październik 10, 18:49
ja narazie swoje wypuszczam codziennie i tak będę robił dopóki nie spadnie śnieg jak spadnie snieg to bede wypuszczal tylk owtedy co bede w domu caly dzien czyli w wekkendy feriee i swieta
xKamilx
Nr. oddziału: 0344 Pomógł: 6 razy Wiek: 17 Dołączył: 18 Paź 2009 Posty: 248 Otrzymał 29 piw(a) Skąd: Kuj-pom Diamenty: 15 Poziom konta: 1
Wysłany: 30 Październik 10, 20:28
Fanatyk napisał/a:
ja narazie swoje wypuszczam codziennie i tak będę robił dopóki nie spadnie śnieg jak spadnie snieg to bede wypuszczal tylk owtedy co bede w domu caly dzien czyli w wekkendy feriee i swieta
Ja tak samo robię może nie wypuszczam codzienie ale co dwa dni wypuszczam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum