Nr. oddziału: 0208 Pomógł: 7 razy Wiek: 16 Dołączył: 09 Gru 2009 Posty: 489 Otrzymał 34 piw(a) Skąd: 0208 - Chełm Diamenty: 25 Poziom konta: 1
Wysłany: 5 Luty 11, 23:04
Właśnie słyszałem z tym wypalaniem gołebników że to jest bardzo fajne rozwiązanie . Ale nie stosowałem tego u siebie może napisze mi ktoś na czym to polega . Będę bardzo wdzięczny .
Nr. oddziału: 043 Pomógł: 7 razy Wiek: 20 Dołączył: 06 Gru 2008 Posty: 1247 Otrzymał 36 piw(a) Skąd: Płońsk / Mazowieckie
Wysłany: 5 Luty 11, 23:21
bierzesz butle gazowa i palnik (jak do papy) i wypalasz cele podloge itp. tylko uwazaj zeby niczego nie zapalic, nie uzuwac w poblizu styropianu itp. najlepiej z doroslym i odpowiedzialnym czlowiekiem
_________________ POMOGŁEM? POSTAW "POMÓGŁ"!!!
JEŻELI SPODOBAŁA CI SIE MOJA WYPOWIEDZ POSTAW BROWARA :]
Nr. oddziału: 043 Pomógł: 7 razy Wiek: 20 Dołączył: 06 Gru 2008 Posty: 1247 Otrzymał 36 piw(a) Skąd: Płońsk / Mazowieckie
Wysłany: 6 Luty 11, 12:49
Racja Adamie wiec pisze zeby robic to ostroznie i najlepiej zeby to byla odpowiedzialna osoba... chwila nieuwagi i... poszedl z dymem. Nasze golebniki sa robione z sosonowych desek co samo za sie mowi...
_________________ POMOGŁEM? POSTAW "POMÓGŁ"!!!
JEŻELI SPODOBAŁA CI SIE MOJA WYPOWIEDZ POSTAW BROWARA :]
Witam,
Nasza firma zajmuje się profesjonalnie dezynfekcją za pomocą ozonu.
Jest to ekologiczna metoda dezynfekcji.
Dzięki ozonowaniu oprócz bakterii pozbywamy się również wszystkich grzybów i pleśni.
Zapraszam na naszą stronę:
www.ozonowanie.slask.pl
Pozdrawiam
Maciej Kimel
OZONOWANIE KIMEL GROUP
501 55 88 52
Preparat do dezynfekcji i mycia powierzchni narażonych na działania grzybów, bakterii i wirusów.
NOBACTEL jest nietoksyczny dla zwierząt i ludzi, w 95% ulega biodegradacji
Laboratoire Cellande Le Nuzeret (Francja)
OPIS PRODUKTU:
Francuski preparat do dezynfekcji i mycia:
- powierzchni w służbie zdrowia, szpitalach, przychodniach oraz gabinetach specjalistycznych,
- klinikach i przychodniach weterynaryjnych,
- obiektach inwentarskich oraz zakładach rolno-spożywczych,
- ścian, sufitów, podług i innych powierzchni,
- wyposażenia, pojemników, naczyń, sprzętu i urządzeń,
- klatek, koszy transportowych, poideł, kojców, pojemników na karmę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum