sfrunal mi z dachu na balkon bialy golab,na poczatku pomyslalam ze mroz mu nie sluzy ale potem zauwazylam ze jego jedne skrzydlo jest rowno uciete wszystkie dlugie lotki,to chyba zrobil jakis czlowiek ;golab nie ma obraczki, umie latac tyle co kura ,daje mu ziarno,wode,czytalam na forach ze te piora mu odrosna tylko ile czasu to zajmie bo to dla mnie troche klopot oddac mu balkon ,bo tak to wyglada na chwile obecna chodzi po balkonie i walimi kupska ,ale wyrzucic go tez nie mam sumienia ,ile to potrwa
Montana87
Wiek: 25 Dołączył: 18 Sie 2010 Posty: 50 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Oleśnica
Wysłany: 5 Luty 12, 11:50
gołąb w 99% został złapany przez kogoś i ten łeb mu obciął lotka żeby czasami mu nie uciekł , ja znalazł takiego gołębia jesienią wyrywałem mu co jakiś czas lotka(oczywiście te obcięte ) żeby szybciej mu odrosły nowe ale nie wszystkie na raz bo może wtedy gołąb gorączkować . a tak dawaj mu jakieś zborze i ciepłe picie do 2 tygodni powiny mu odrosnąć nie wszystkie ale częściowo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum