Wiek: 25 Dołączył: 07 Sie 2010 Posty: 9 Skąd: zachodniopomorskie
Wysłany: 22 Sierpień 11, 18:55 pasożyty
witam
pomomo iż staram sie utrzymywac czystosc w gołebniku to jednak zauwazyłem ze niektóre moje ptaki zaatakowały chyba ,,wszy" bielenie wapnem nic nie pomaga, co teraz z tym zrobic czym to spryskać zeby pomogło? najbardziej widac na białych gołebiach, na szyj i ogonie.
jest taki preparat dla gołębi nie pamiętam jak sie nazywa dajesz jednom krople na gołębia i problem z głowy natomiast ja daje swoim co trzy dni kąpiel z sola i mam problem z głowy
Wiek: 25 Dołączył: 07 Sie 2010 Posty: 9 Skąd: zachodniopomorskie
Wysłany: 22 Sierpień 11, 20:56
ernest napisał/a:
jest taki preparat dla gołębi nie pamiętam jak sie nazywa dajesz jednom krople na gołębia i problem z głowy natomiast ja daje swoim co trzy dni kąpiel z sola i mam problem z głowy
może ktos pamieta nazwe ?
a jak z ta kapiela z sola? zwykla sól kuchenna ma byc?
specjalna dla gołębi kupisz ją w sklepie z artykułami dla gołębi ten preparat tez będą miec napewno wytumaczysz im o co ci chodzi i ci dadzą bez problemu pozd
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum