Hej jestem nowy na forum i bardzo podobają mi się gołębie pocztowe i chce je hodować kiedyś je trzymałem a teraz mam ozdobne a pytanie brzmi czy muszę zrezygnować z ozdobnych dla pocztowych ?
ERNESTEKK
Wysłany: 24 Styczeń 12, 17:39
nie musisz rezygnować z tamtych gołębi.
Ja na przykład hoduje je razem i nic się nie dzieje.
Pomógł: 8 razy Dołączył: 27 Kwi 2008 Posty: 1622 Otrzymał 24 piw(a) Skąd: mazowsze Diamenty: 30
Wysłany: 25 Styczeń 12, 10:35
javascript:em('xxadrian27xx,%20')oczywiście ze nie musisz rezygnować.Tylko ja bym je trzymał w osobnych gołebnikach.A ,to wazne czy chcesz lotowac pocztowymi czy tylko tak dla przyjemności ,bez walki o trofea.
A musze robić nowy gołębniczek do pocztowych bo sądze że około 50 sztuk ppocztowych niezmieści się wraz z ozdobnymi a wy co byście mi radzili zatrzymać ozdobne czy pocztowe
Pomógł: 8 razy Dołączył: 27 Kwi 2008 Posty: 1622 Otrzymał 24 piw(a) Skąd: mazowsze Diamenty: 30
Wysłany: 25 Styczeń 12, 16:50
Na to pytanie to musisz sobie sam odpowiedziec Ktore wolisz.Tylko moja taka mała sugestia nie trzymaj za duzo ptakow jak nie masz warunkow.Bo to szkoda kasy ptakow i nerwow
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum